• Verslag hasselt Cup 2022

  Op vrijdag 15 april vertrokken er drie teams van SVH naar België.  De JO12-1, de JO13-1 en de JO14-1 deden namelijk mee aan de Hasselt Cup.

  Na twee uur rijden kwamen wij aan bij vakantiepark De Hengelhoef. De drie teams met 10 begeleiders verbleven op dit vakantiepark in Chalets.

  Nadat wij de teams hadden aangemeld bij Zonhoven United konden wij genieten van het subtropisch zwemparadijs.

  Toen alle jongens waren uitgezwommen konden wij in de eettent ons avondeten ophalen en opeten. Best heel gezellig en ook best spannend om alle clubs en teams al tegen te komen op het vakantiepark.

  Na het eten bleef het nog lang gezellig op het park, er werd weinig geslapen maar toch waren de jongens de volgende dag helemaal klaar voor de eerste wedstrijden.

  Wij speelden tegen clubs uit Nederland, België, Denemarken en Frankrijk.

  Het waren leuke en fanatieke wedstrijden die goed gelijk op gingen.

  s ’middags en s ‘avonds deden alle teams leuke activiteiten, zo ging de JO12 naar een klimpark, de JO13 naar de bioscoop en de JO14 ging laser gamen.

  Tijd om weer te gaan slapen was er eigenlijk niet, maar de volgende en laatste toernooidag was belangrijk. De JO14 kon namelijk kampioen worden.

  De JO14 kwam in een spannende finale, met de geweldige supporters van de JO12 en JO13 langs de lijn wonnen zij deze finale en gingen zij met de Hasselt Cup naar huis.

   Een onvergetelijke ervaring voor alle jongens en de begeleiders!

   

  Wil jij volgend jaar ook met je team naar een internationaal toernooi? 

  Vraag Femke even hoe je dit moet regelen.

rfwbs-slide