• UPDATE: Amateur competities worden niet meer hervat

  Beste leden en bezoekers, 

   De overheid heeft onlangs de maatregelen i.v.m.  Corona crisis van 6 april verlengd naar 28 april.  

  Tot nader order zijn alle wedstrijden, trainingen en andere evenementen op ons Sportpark opgeschort . Het Sportpark blijft dus zeker tot 28 april dicht en er vinden er geen enkele activiteiten plaats op het complex!!

  Het sportpark is gesloten! Ook voor wie even balletje denkt te gaan trappen of zoiets. #blijft thuis en blijf gezond

  v.v. SVH en sportpark Wateringseveld volgen hiermee het beleid van de Overheid, RIVM en de KNVB. 

  Daarnaast heeft de KNVB besloten dat alle amateur voetbalcompetities dit seizoen voorbij zijn en niet meer wordt hervat. Wij v.v. SVH  vinden dat natuurlijk zeer jammer voor onze leden en de duizenden voetballers in het land. We begrijpen de maatregelen en we  staan er ook volledig achter. Op dit moment staat de gezondheid van iedereen bovenaan en is sport maar een bijzaak. Met ze'n allen moeten we er nu zorgen dat het coronavirus niet wint.    

  Het bestuur en de jeugdcommissie zal de komende tijd via de website, mail of via de team apps u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en informatie

  De komende tijd zullen we gaan kijken hoe we de voorbereidingen van het volgend seizoen zullen gaan organiseren. De mogelijke plannen zullen afhankelijk zijn van wat we wel of niet mogen doen na 28 april.

  Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn informeren wij u verder.

  Namens bestuur en JC.

   

  Heb je een vraag mail naar info@svh-voetbal.nl

   Kijk op de de site van de Rijksoverheid en het RIVM wat de laatste maatregelen en in houden.