• Update Corona, Regio cup en EK Oranje festival

  UPDATE 1 JUNI 2021

   

  Beste SVH-ers en ouders

  De versoepeling van de maatregelen zorgen er voor dat we weer kunnen gaan voetballen met jeugd tot en met 17 jaar (O18) tegen andere clubs in de buurt. De KNVB heeft dan ook voor de komende 4 weken de regio cup georganiseerd. 

  Zie daarvoor het programma op deze website en je voetbal.nl app en kijk wanneer je moet spelen met jou team. Weet je het niet ? vraag dan na bij je trainer / leider.

   

  EK Oranje EK festival 

  Door het inplannen van de Regio cup door KNVB kan helaas de finales van de EK Oranje  festival niet door gaan op 5 juni. de jeugdcommisse heeft die nu voorlopig verschoven naar Zaterdag 3 juli.   

   

  Corona maatregelen

  De versoepeling houden niet meteen in dat alles zo maar alles weer kan en mag. Er zijn nog veel maatregelen van toepassing. Hieronder de meeste belangrijke welke voor onze vereniging belangrijk  zijn. Dit is ook terug te lezen  zijn op de site van de KNVB 

  Na de aangekondigde versoepelingen per 5 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

  • Het is voor jeugdvoetballers weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.
  • Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.
  • Kleed- en doucheruimtes mogen weer open.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie. Dus  ook geen ouder(s) langs de lijn.

  Tot aan de zomer volgen nog diverse besluitmomenten waarop door het kabinet knopen worden doorgehakt over welke ruimte er is voor versoepelingen.

   

  v.v. SVH

rfwbs-slide