• Bron:  https://dehaagsevoetbalhistorie.nl/club/svh/

            

     

     
  • Overige informatie

    • kampioenschappen

      Palmares S.V.H. Zaterdag

      Kampioenschappen:
      1950-1951 4e klasse C HVB

      Andere prestatie’s:

      Palmares S.V.H. Zondag

      Kampioenschappen:
      1931-1932 3e klasse D HVB
      1932-1933 2e klasse F HVB
      1942-1943 1e klasse B HVB *
      1950-1951 1e klasse C HVB
      1983-1984 2e klasse A HVB
      * = geen promotie

      Andere prestaties:

    • Trainers

      Parade der trainers bij S.V.H. (zondag):

      1960-1961 ?
      1961-1962 ?
      1962-1963 ?
      1963-1964 ?
      1964-1965 ?
      1965-1966 ?
      1966-1967 ?
      1967-1968 ?
      1968-1969 ?
      1969-1970 ?
      1970-1971 Karel Pas
      1971-1972 ?
      1972-1973 ?
      1973-1974 ?
      1974-1975 ?
      1975-1976 ?
      1976-1977 ?
      1977-1978 ?
      1978-1979 ?
      1979-1980 ?
      1980-1981 ?
      1981-1982 ?
      1982-1983 ?
      1983-1984 ?
      1984-1985 Aad Stuurman
      1985-1986 ?
      1986-1987 ?
      1987-1988 Bob Spee
      1988-1989 Bob Spee
      1989-1990 Bob Spee
      1990-1991 Bob Spee
      1991-1992 Bob Spee
      1992-1993 ?
      1993-1994 Piet Gelauf
      1994-1995 Piet Gelauf
      1995-1996 Piet Gelauf
      1996-1997 Piet Gelauf
      1997-1998 Piet Gelauf
      1998-1999 Piet Gelauf
      1999-2000 Piet Gelauf
      2000-2001 Piet Gelauf
      2001-2002 Piet Gelauf
      2002-2003 Simon Venema
      2003-2004 Simon Venema
      2004-2005 Simon Venema
      2005-2006 Gerard van der Mark
      2006-2007 Gerard van der Mark
      2007-2008 Gerard van der Mark
      2008-2009 Joao Barao Domingos
      2009-2010 Wim van Ettinger
      2010-2011 Mustapha el Melisse en Hennie Koning
      2011-2012 Hennie Koning
      2012-2013 Ron Ridderhof
      2013-2014 Ron Ridderhof
      2014-2015 Ron Ridderhof
      2015-2016 ?
      2016-2017 Piet Gelauf sr.
      2017-2018 Piet Gelauf jr.
      2018-2019 Piet Gelauf jr. (tot 15-12-2018) / Jordi Domingos (a.i.)
      2019-2020 Abdullah Sari

    • Voorzitters

      Parade der voorzitters bij S.V.H.

      1929-???? Dhr. Pex
      ???? -???? ?
      ???? – ???? Nelis Stapel
      ????- ???? J.de Korte sr.
      ???? – ???? +/- 1950 Willem Roodnat
      ???? -???? ?
      ???? -???? Arie Dieke
      ????-1984 E. Kerkvliet
      1984- ??? Ad Bunnik
      ???? -???? ?
      ????-2010 Mehmet Demirbag
      2010-heden Fred Dukkel