• Corona protocol SVH (UPDATE 15 okt 2020)

  Het coronavirus is helaas nog niet weg en met 2e verspreidings golf bezig. Dit beinvloed niet alleen ons dagelijks leven maar ook onze club en sport.
   
  Blijf gezond en gebruik je gezonde verstand en volg de regels een aanwijzinging gewoon op en spreek elkaar aan als ze niet worden naageleefd.Onze voetbalclub SVH doet zijn best om alles goed te regelen, maar hebben u steun daarbij nodig. Het zijn momenteel zware tijden voor voettbalverenigimng die ook veel inkomsten mislopen door het missen van o.a. kantien omzet etc.
   
  Nu is het juist de tijd om je voetbalhart te laten spreken en je club te steunen. 

  Per 14 oktober zijn er nieuwe maatregelen voor het amateurvoetbal afgekondigd. Onderstaande informatie is in belang van de leden SVH en bezoekende teams, dus goed lezen allemaal. Samen moeten we zorgen voor het naleven deze regels.

  Algemeen

  • Heb je klachten – verkoudheid, hoesten, benauwdheid – blijf thuis?
  • Kom je terug uit een gebeid waarvoor Code Oranje geldt, dan ben je 10 dagen niet welkom op de club
  • Ben je in contact geweest met mensen die klachten hebben, of die (op basis van een officiele test) het corona virus hebben (gehad), dan ben je 10 dagen niet welkom op de club
  • Was regelmatig je handen en maak gebruik van de desinfectiemiddelen op de club
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van anderen
  • Vermijd drukte op het complex
  • Volg de routes en aanwijzingen op het complex.

  Trainingen

  tot en met 18 Jaar 

  • Alle jeugd teams die in jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus trainen in teamverband. Er geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand.
  • De teams mogen wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club. 
  • Planning van deze onderlinge wedstrijden gebeurt in overleg met het wedstrijdsecretariaat.

  Bij trainingen is het niet toegestaan om als ouder bij de training te blijven kijken. We verzoeken u dringend nadat u uw kind(eren) heeft gebracht, het terrein weer te verlaten. U kunt uw kind(eren) direct na afloop van de training weer op halen. 

  Senioren vanaf 18 jaar

  Tot nader bericht is het voor deze groep niet toegestaan om in teamverband, in groepjes van 4 of alleen te trainen.

  Wedstrijden

  Alle amateurcompetities voor jeugd en senioren zijn vanaf 14 oktober 2020 voor de komende vier weken stilgelegd.Na evaluatie van de regering zal de KNVB ons verder informeren.

  Toegang terrein

  • Er zijn geen toeschouwers toegestaan op het  terrein van SVH bij zowel trainingen en/of onderlinge wedstrijden.
  • Ouders zetten hun kinderen af  op de aangewezen plek en mogen niet als toeschouwer aanwezig zijn bij de trainingen en/of onderlinge wedstrijden.. 
  • Kaderleden, officials, vrijwilligers, coaches en medewerkers die een rol hebben bij de organisatie van de trainingen en/of onderlinge wedstrijden mogen wel aanwezig zijn en worden niet gezien als publiek. 
  • Na afloop van de trainingen en/of onderlinge wedstrijden worden spelers  en kader gezien als toeschouwers en moeten zij zo snel mogelijk de accommodatie verlaten. Zij mogen dus niet gaan kijken naar een andere training of onderlinge wedstrijd. 

  Lopend of per fiets

  Komt u en/of uw kind(eren) lopend of per fiets naar de training, dan dient u gebruik te maken van zebra bij de verkeerslichten en de fiets/loopbrug om op het complex van SVH te komen.

  Vervolgens direct links langs de kantine naar de alternatieve fietsenstalling naast het speeltuintje. Alleen hier mogen fietsen geplaatst worden. Na afloop van de training volgt u dezelfde weg om weer naar huis te gaan.

  Auto

  Komt u uw kind(eren) brengen met de auto, dan dient u de route te volgen zoals deze wordt aangegeven met de oranje pylonen. Op deze manier rijdt u een rondje op het parkeerterrein en kunt u veilig uw kind(eren) afzetten. Na afloop van de training doet u hetzelfde en haalt u uw kind(eren) weer op bij de daarvoor aangegeven ophaal locatie. We vragen u niet te gaan staan wachten op de parkeerplaats. Hiermee voorkomen we opstoppingen en onvielige situaties als kinderen over het terrein gaan lopen zoeken naar u. Dus: volg de aangegeven rij route naar de breng- en haallocatie.

  Kantine

  De kantine, kleedkamers en douches zijn gesloten.
   
   
  Als we met elkaar proberen ons aan deze regels te houden, dan kunnen we veilig trainen en wedstrijden spelen. Het is belangrijk dat we het samen doen.

  Het bestuur van SVH is verantwoordelijk voor de naleving van de maatregelen. Dit betekent dat we bevoegd zijn op te treden indien niet voldaan wordt aan instructies, en leden en toeschouwers toegang tot activiteiten en het complex kunnen ontzeggen. We gaan ervan uit dat dit niet nodig zal en dat iedereen het belang van de regels kent en hier ook gehoor aan geeft.

   
   
  v.v. SVH
rfwbs-slide