• Contributie

  beste leden,
   
  Ondanks dat het nog vakantietijd is, is het voetbalseizoen officieel al weer begonnen. De indeling van de competities volgt de komende weken vanuit de KNVB en we zullen vanaf 21 augustus voor alle teams de trainingen weer starten. Dit betekent dat we de contributie voor komend seizoen weer gaan innen.
   
  Betaalverzoek via ClubCollect: vermijd extra kosten - betaal op tijd!
  De betaalverzoeken zijn daarvoor via ClubCollect aan u verstuurd. U krijgt een melding per e-mail en/of sms en in een later stadium per brief een betalingsherinnering indien u niet tijdig betaalt. Let op: de betaaltermijn verloopt op 14 augustus aanstaande!!!. U kunt kiezen voor betaling ineens of betaling in 6 termijnen. Indien u kiest voor termijnbetaling dan moet u dit ook voor 14 augustus vastleggen in het betaalsysteem van ClubCollect. Laat de termijn niet verstrijken, want dan zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen.
   
  Ooievaarspas: scannen tijdens trainingsdagen 21 - 26 augustus
  Maakt u gebruik van een Ooievaarspas, en wij zijn daarvan op de hoogte, dan ontvangt u geen factuur. Vanaf 21 augustus zal op de trainingsavonden de mogelijkheid zijn om uw pas te laten scannen. Zorg ervoor dat u een geldige pas hebt. Heeft u toch een factuur ontvangen via ClubCollect, dan is het waarschijnlijk zo dat wij niet op de hoogte zijn dat u een Ooievaarspas gebruikt. Ook voor u geldt dat u vanaf 21 augustus uw pas kunt laten scannen. De factuur zal na het scannen van de pas worden afgewikkeld. Let op: betaaltermijn Ooievaarspas verloopt op 26 augustus aanstaand!!!
   
  We zien uw betaling graag spoedig tegemoet, alvast dank voor uw medewerking. 
   
  bestuur SVH
   
  *meer informatie over contributie vindt u hier
rfwbs-slide