• Business Club

  Bedrijven in de wijk Wateringse Veld en directe omgeving van SVH die lid worden van de Business Club krijgen de mogelijkheid om zich te verbinden aan de club. Dit geldt ook voor bedrijven van buiten de wijk komen, maar die belangen hebben in de wijk.

  SVH heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als club met sterke wortels in de wijk en is bovendien voor de bewoners van de wijk. De leden van de Business Club zijn lokaal betrokken in en/of bij de wijk. Veel leden van SVH zijn eveneens inwoner van de wijk en behoren tot de doelgroep van leden van de Business Club.

  De strategische ligging van SVH biedt de beoogde leden van de Business Club interessante mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten. Er passeren wekelijks ruim 75.000 motorvoertuigen langs het terrein van SVH!

  SVH heeft een aantal sponsorpakketten ontwikkeld waarbij ieder sponsorpakket een aantal rechten geeft aan de sponsor. Het sponsoring bedrag en het soort rechten is afhankelijk van het gekozen pakket: Gold, Silver, Bronze of Leverancier. Het uitgangspunt is dat leden van de Business Club voor een meerjarige termijn worden verbonden aan de club, afhankelijk van het sponsorpakket dat wordt afgenomen.

  Uiteraard bent u ook van harte welkom om in overleg maatwerkafspraken te maken!

  Mogen wij ook op uw steun rekenen?

  Neem contact op met info@svh-voetbal.nl

 •        Gold members      

 •        Silver members      

 •        Bronze members      

rfwbs-slide