?> SVH JO15

Teampagina Junioren

Hier vindt u alle informatie van de junioren teams. De junioren bestaan uit de A, B en C klasse.

Momenteel hebben we  in de A klasse; 0 teams,  in de B klasse; 1 team in de C klasse; 3 teams. Alle jeugdteams spelen op zaterdag.

In het navigatie menu hier rechts kunt naar pagina van uw team gaan.

KNVB Informatie Junioren:         

Na de D-pupillen stromen jonge voetballers door naar de junioren; naar achtereenvolgens de   C-, B- en A-categorie. In de juniorenleeftijd kunnen de meisjes kiezen of ze – individueel of met hun team – willen doorgroeien in de gemengde jeugdcompetitie, of dat ze liever uitkomen in een meisjescompetitie.

Populair
Als jeugdspeler kan je ook kiezen voor zaalvoetbal. Steeds meer jonge spelers in Nederland ontdekken deze overdekte voetbalvariant. Ook voetballen op het strand – Beach Soccer – trekt steeds meer junioren. Jongens en meisjes met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen terecht in de jeugdcompetitie G-voetbal.

Twee categorieën
Het juniorenvoetbal is sinds 2003 – net als het overige veldvoetbal – ingedeeld in twee categorieën. De categorie A bestaat uit de A-, B- en C-junioren vanaf de eerste klasse en hoger. Ook de top- en hoofdklasse van de D-pupillen vallen onder deze categorie.

De lagere juniorenteams en alle meisjes juniorenteams behoren tot categorie B. Voor deze categorie, waarin 7 regen 7 wordt gespeeld, gelden vereenvoudigde spelregels om het competitieverloop te vergemakkelijken.

Voor talenten...
Talentvolle spelers moeten in hun opleiding prikkels krijgen om hun kwaliteiten te ontwikkelen – ook naast de reguliere competitie. Al jaren zorgt het KNVB Jeugd Plan Nederland (JPN) hiervoor door talentvolle spelers en speelsters op te sporen, te scouten en te selecteren.

Daarbij krijgen talenten op regionaal en op districtsniveau verschillende activiteiten aangeboden, zoals trainingen, wedstrijden, en toernooien. Voor de districtsteams is het Dr. Fadrhonc toernooi al jarenlang het traditionele eindtoernooi.

.... en liefhebbers
Voor talenten én minder getalenteerde voetballiefhebbers organiseert de voetbalbond door het hele land de KNVB Voetbaldagen. Hierbij kunnen jongens en meisjes – wel of geen lid van een voetbalvereniging – een aantal dagen achtereen onder leiding van ervaren trainers werken aan hun voetbalkwaliteiten.

De KNVB ondersteunt graag jonge voetballers die geen genoeg kunnen krijgen van hun favoriete sport én die zichzelf willen verbeteren. Want ook in het voetbal geldt: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Klik hier voor de speciale junioren-site van de KNVB.

TIPS VOOR DE OUDERS

  • Geef blijk van belangstelling, ga dus zoveel mogelijk mee naar de voetbalclub van uw zoon of dochter.
  • Wees enthousiast, stimuleer uw zoon of dochter en de mede spelers.
  • Gebruik geen tactische kreten, want ze hebben het al moeilijk genoeg met de bal, met zichzelf en met de tegenstander.
  • Laat het coachen over aan de trainer.
  • Blijf altijd positief, juist bij verlies. Wordt niet boos, de volgende keer beter.
  • De scheidsrechter doet ook zijn best, bemoei u niet met zijn beslissingen.
  • Gun uw kind het kind zijn, want het moet nog zoveel leren.
  • De wedstrijd is al moeilijk genoeg. Winnen, maar ook verliezen hoort nu eenmaal bij het voetbal.
  • Als uw kind talent heeft, wordt dat heus welopgemerkt.
  • Wilt u echt met voetbal bezig zijn, volg dan een junorenmodule van de KNVB.

Volgende thuis wedstrijd:

 SVH 1 - Wanica Star !

Wanneer:

Zondag 20 april

Hoe laat:

14:30 uur 

Waar:

Noordweg 74 2548 AC Den Haag

zondag 1

Buienradar

 Komende 2 uur