?> Senioren

 

 

 

 

 

 

 TRAINING GAAT DOOR

Teampagina Senioren

Hier vindt u alle gegevens van de senioren teams

Momenteel heeft SVH 7 senioren teams op Zondag en senioren team op Zaterdag spelen.

In het navigatie hier rechts kunt naar pagina van uw team gaan,

KNVB Informatie: Senioren:          

Elke voetballer in Nederland moet de mogelijkheid hebben om op zijn eigen niveau te spelen. En dat kan, dankzij het uitgebreide competitieaanbod van de KNVB. Van de topklasse waar wekelijks duizenden supporters langs de lijn staan tot de achtste klasse reserve: elk niveau kent een competitie op maat.

Topklasse
Met ingang van het seizoen 2010/’11 kent het amateurvoetbal twee Topklassen: één voor de zaterdag- en één voor de zondagverenigingen. Deze nieuwe divisie vormt de brug tussen het amateurvoetbal en het betaald voetbal. De Topklasse bevindt zich tussen de Jupiler League en de zes hoofdklassen. De winnaar van beide Topklassen, die zich algeheel amateurkampioen van Nederland mag noemen, heeft recht op promotie naar de Jupiler League.

Van hoog tot laag
De prestatievoetballer en de recreatiespeler; allebei kunnen ze terecht bij de bijna 3.400 amateurverenigingen in ons land. De KNVB tekent, samen met deze verenigingen, voor de organisatie van de diverse competities en bekertoernooien.

Daarnaast zet de voetbalbond zich in om te zorgen dat er genoeg gekwalificeerde scheidsrechters en trainers/coaches zijn en dat de verenigingen op allerlei gebieden worden ondersteund. Het uiteindelijke doel: zorgen voor optimaal voetbalplezier voor alle voetballers in Nederland.

Van zaal tot strand
Naast de verschillende niveaus van competitie is er ook verscheidenheid in voetbalvormen. Zo zijn er naast de veldcompetitie ook zo’n 6.300 teams in de zaal actief. In de zomermaanden melden duizenden voetballiefhebbers zich op het strand voor een spectaculair potje Beach Soccer. Voor de wat oudere spelers is 45+ voetbal in het leven geroepen, als aanvulling op de bestaande veteranencompetities.

De sport voor iedereen
Ook senioren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen lid worden van een voetbalvereniging. Al bijna twintig jaar wordt voor spelers vanaf zestien jaar een competitie G-voetbal georganiseerd. Kortom, voetbal is dé sport voor elke senior – ongeacht leeftijd, voetbalkwaliteiten en ambitie.

Klik hier voor de speciale senioren-site van de KNVB.

 Volgende thuis wedstrijd:

 SVH 1 - Wanica Star !

Wanneer:

Zondag 20 april

Hoe laat:

14:30 uur 

Waar:

Noordweg 74 2548 AC Den Haag

zondag 1

Buienradar

 Komende 2 uur