?> Contributies 2017-2018

 

 

 

 

 

 

 TRAINING GAAT DOOR

Contributies 2017-2018

Vanaf 1 juli start het nieuwe seizoen. Ondanks de vakanties, gebeurt er achter de schermen al van alles zodat jullie straks weer kunnen trainen en wedstrijden spelen. Daar hoort ook bij dat de contributies betaald worden. Hierbij informeren wij jullie over de bedragen, de betaalmethodes en de datum waarop alles betaald moet zijn.


Betalen via ClubCollect
Al een aantal jaren werken we met ClubCollect voor het betalen van de contributies. Als lid kun je eenvoudig en veilig je betaling doen door middel van online bankieren. Je kunt kiezen voor betaling ineens of betaling in 4 termijnen (september, oktober, november, december). 

Hoe werkt het?

1.            Ieder clublid ontvangt een betaalverzoek via email en SMS. Clubleden waarvan het e-mailadres en/of mobiele nummer onbereikbaar is, ontvangen een betaalverzoek per brief.

2.            Alle clubleden die niet hebben betaald ontvangen een herinnering per email, SMS of brief. De herinnering bevat een waarschuwing dat te laat betalen leidt tot een verhoging met administratiekosten. 

3.             Niet betaalde contributienota’s worden verhoogd met administratiekosten van € 5.


Betaal voor 1 september 2017!!!

De betaalverzoeken worden per 1 augustus gedaan. Zorg ervoor dat je voor 1 september bij ClubCollect een keuze hebt gemaakt: betaling ineens of betaling in 4 termijnen. 

Contributiebedragen  seizoen 2017-2018

Contributie *

  • Senioren                  € 250,00
  • O19 (A)                    € 210,00
  • O17 (B)                    € 210,00
  • O15 (C)                    € 190,00
  • O13 (D)                    € 190,00
  • O11 (E)                    € 170,00
  • O09 (F)                    € 170,00
  • O07 (Mini’s)             € 140,00

*Contributiebedragen inclusief vrijwilligersbijdrage. Zie voor toelichting onder hoofdstuk vrijwilligersbeleid op de website onder lidmaatschap.


Ooievaarspas

Contributies kunnen ook betaald worden door gebruik te maken van de Ooievaarspas. Degene die daar gebruik van wil maken kan daarvoor terecht op de volgende avonden:

-        Woensdag 23 augustus 2017, vanaf 18.30 uur

-        Woensdag 30 augustus 2017, vanaf 18.30 uur

Ook voor Ooievaarspasbetalers geldt: zorg dat je voor 1 september geweest bent.

Zorg ervoor dat de Ooievaarspas geactiveerd is, anders is het scannen niet mogelijk en kan er geen betaling door middel van de pas plaatsvinden.


Niet op tijd betalen = niet voetballen

Zorg ervoor dat je voor 1 september betaald hebt, via ClubCollect (direct of in termijnen) of tijdens de Ooievaarspasavonden. Hebben wij voor 1 september geen betaling van je ontvangen, dan betekent dit dat je vanaf 2 september niet kunt deelnemen aan de competitie, oefenwedstrijden en trainingen. Deze maatregel blijft van kracht totdat de contributie is betaald.

Helaas komt het voor dat we gedurende lange tijd achter leden aan moeten om te zorgen dat ze aan hun contributieverplichtingen voldoen. Hou er rekening mee dat bij het niet tijdig betalen van je contributie en na een aantal aanmaningen, er kosten in rekening gebracht worden. Mocht na een laatste aanmaning nog altijd geen betaling ontvangen zijn, dan geven wij een deurwaarder opdracht voor een incassoprocedure. De kosten die daarmee gemoeid zijn worden opgeteld bij de niet betaalde contributie. Voorkom dat je het zover laat komen en betaal op tijd: voor 1 september!Volgende thuis wedstrijd:

 SVH 1 - HMSH 1 

Wanneer:

Zondag 22 april

Hoe laat:

14:00 uur 

Waar:

Noordweg 74 2548 AC Den Haag

zondag 1

Buienradar

 Komende 2 uur